Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så sluta vänta på din mekaniker att fixa din bil eller Auto

Här är några förslag för dig om du har väntat på din bil repareras utan resultat. Instruktioner
1 p Om du tappat bort din bil för reparation, har det varit ett tag sedan du hört från dem? När du ringer företaget ger de dig en dag att bilen kommer att vara klar och sedan när du ringer bilen inte är redo? Säger det företag du att de har svårt att hitta reservdelar? Har till företag säga att de har ont om hjälp? Känner du att du måste tjata eller "trevligt" arbete ur dem? Med andra ord, om du börjar bli lite irriterad, sedan de berätta att du kan ta ditt arbete på annat håll?
2 p Om du svarat ja på många, alla eller ens en av de frågor ovan så har du förmodligen en mekaniker företag som tar större reparationer på stora fordon först eftersom de betyder mer pengar och de lägger upp andras bilreparationer om de är små eller de kan inte ladda så mycket för reparation. Så du har fastnat i mitten speciellt om du var tvungen att ha din mindre bil bogseras eller reparationen är mer mindre och bilen fungerar inte. Det bästa du kan göra i detta
3

fall är att vara så bra som möjligt, men vara mycket långlivade. När du ringer frågar om din bil är fast ännu. Gör det den första frågan. När företaget säger att det inte är, så fråga vilken dag det kommer att repareras. Få så specifika svar som möjligt. Gilla tisdag kl 14:00. Sedan berätta det företag som du kommer att ringa då för att se om den är klar. Gör det till en vana att ringa på den tiden och den dagen.
4 p Om företaget säger att auto är inte redo då, så fint som möjligt, få en annan tid och datum som det kommer vara, och sedan gå till butiken och faktiskt plocka upp din bil. Säg det företag som du är där för att plocka upp bilen. Om det inte är fast, sedan få en annan dag. Håll pinsamt dem och förvärrar dem med din fina attityd.
5

När du äntligen få din bil och betala för det, och sedan lämna in ett klagomål med Better Business Bureau. I brevet beskriver vad du tror hände med företaget som fixade bilen. Många hänvisar till BBB när de handlar för ett lokalt företag. Detta kommer att hjälpa dem att bli medvetna om företagets affärsmetoder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59943.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.