Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1992 Chevy Lumina Oljetråg Removal

Den oljetråg på 1992 Chevrolet Lumina hänger ner nästan lika lite som motorns tvärbalk så det är benägen att skada genom stöt eller överdriven fjädringsväg. När detta händer, kan oljetråget förlorar antingen kapacitet, eller spricka och läcka. Hursomhelst, detta är dåligt för din motor, så det bästa du kan göra är att byta ut oljetråget. Men först måste du ta bort den gamla. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
skiftnyckel satt
Oljefilternyckel
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Använd en domkraft för att lyfta upp den främre delen av fordonet sedan ställa den på pallbockar. Placera ett uppsamlingskärl under oljetråget. Öppna avtappningspluggen i botten av oljetråget med en 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan bort oljefiltret med filternyckel och låt all olja för att lämna motorn i pannan.

2

Koppla bort den negativa batteri anslutning med en fast nyckel och sedan koppla den positiva anslutningen på samma sätt. Leta starter på motorblocket och avlägsna dess elektriska anslutningar med en skiftnyckel.
3

bort svänghjulskåpan på baksidan av motorblocket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sedan unbolt oljetråget från botten av motorn med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra pannan av av motorblocket och låt överflödig olja på undersidan av motorn för att falla in i tråget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60334.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.