Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bromsslang i en Plymouth Neon

Även om Dodge /Plymouth Neon är inte längre i produktion, det finns fortfarande en hel del på vägen. Detta är ett gott tecken för ägare som behöver byta ut delar som bromsledningar, som reservdelar för Neon finns fortfarande tillgängliga. Saker du behöver
ersätter bromsledningen
DOT 3 bromsvätska
Jack och pallbockar
Däck järn
Linje skiftnycklar
Vinyl tube
Container
Visa fler instruktioner
1

Toppa bromsvätskenivån och dra åt tanklocket för att förhindra överflödig vätska förlust under bromsledningen ersättare. The Neon s bromsvätskebehållaren finns bakom batteriet på förarsidan. Stöd bilen säkert på jack
2

står och ta bort det första hjulet. Leta bromsledningen avsnittet ska du ta bort, som är direkt kopplad till bromsen slang.
3

Studera avsnittet av bromsledningen och ta del av hur det är böjt. Böj ersättare raden på samma sätt. Böj ersättare linje mer eller möjligen klippa den om den är längre.
4

Lossa skruvarna i vardera änden av linjen för att ta bort det. Använd två linjer skiftnycklar eftersom det bör finnas två skruvar på varje anslutning. Ta änden på bromsslangen först.
5

Installera den nya linjen. Anslut det i omvänd ordning, vilket innebär att du fäster broms slangen sist. Trä bultarna för hand, och sedan dra åt med raden nycklar.
6

Lufta bromssystemet för att avlägsna luft. Öppna avluftningsventilen på bromsoket, bifoga en vinyl slang till den och placera den andra änden i en behållare med bromsvätska. Har en annan person bromspedalen för att rensa luften.
7

Fäst hjulet och upprepa processen för de övriga bromsledningar. Överst på bromsvätskenivån och testa bromsarna efter allt är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56972.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.