Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Dra en Chevy Small Block

small block Chevy motorer återställs innan de skrotas. Bilägare utnyttjar återförsäljningspriserna när de bygga upp en av motorerna och sälja tillbaka på den öppna marknaden. Det första som måste göras är att dra en Chevy small block från sin donator bil eller lastbil. Vad som händer härnäst är upp till ägaren. Behåll de ursprungliga delarna ihop eller sätta motorn i en annan bil som väntar på en motor för att avsluta eller starta en klassisk restaureringsprojekt. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
skiftnycklar
uttag
Skruvmejslar
Engine hissa
Visa fler instruktioner
1

Höj fordonet från marken och stödja vikten med pallbockar. Koppla drivaxeln från bakaxeln genom att lossa U-joint bultar placerade vid oket av den bakre växeln och i slutet av drivaxeln. Använd en skiftnyckel för att lossa och dra åt bultarna ur drivaxeln för att befria den från oket. Ta drivaxeln genom att dra ut på baksidan av överföring och hålla åt sidan.
2

frånkoppla kraftöverföringen från motorn vid svänghjulet genom att ta bort bultarna momentomvandlare med två skiftnycklar, överföring koppling med en skruvmejsel och elektriska anslutningar genom att separera elektrisk adapter på växellådshuset och vätska pan.
3

Ligger lyft parentes ligger på toppen av ett litet block Chevy motor . Anslut lyftkedjorna av en motorlyft till dessa lyft konsoler och ta bort överflödigt slack. Lyft motorn något med lyftanordningen att avlägsna nedåtriktat tryck i motorn på motorfästena under motorn.
4

Koppla bort motorn från ramen av fordonet vid motorfästen. Lossa fästet bultarna med två skiftnycklar och dra åt bultarna bort från fästena att befria motorn från fordonet.
5

Lyft motorn högre och högre med motorn hissa genom att pumpa med handtaget. Lyft motorn upp och över den främre grillen och fendrar och sedan rulla lyften bort från bilen med motorn hängande från sina bojor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61875.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.