Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Bakbroms på en 1996 Camaro

Installera bakbromsarna på Chevy Camaro är inte svårt. Du kan faktiskt ändra bromsarna på din uppfart, vilket eliminerar behovet av att ta bilen till en reparation garage. Det tar ungefär en timme att byta trumbromsar på Camaro. När du ändrar bromsbackarna, måste du också grundligt inspektera bromstrumman att se till att det finns inga skador, såsom sprickor eller spår från over-slitna bromsbackar. Om det finns några skador finns, måste du ha trummor återuppstått, eller bytas ut. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
Jack stå
Hylsnyckelsats
Brake Tool Review Tänger
Gummiklubba
Visa fler instruktioner

1

Park Camaro på ett plant underlag och stäng av nyckeln. Ställ inte parkeringsbromsen eller du kommer inte att kunna ändra bromsen skor. Placera en uppsättning stoppklossar framför framhjulen. Höj Camaro med bil uttaget. Placera en pallbock under bilen nära fästpunkten och höja den till ramen.
2

Lossa muttrarna med rörtång och ta bort hjulet från bilen på den sida du börjar med . Dra bromstrumman bort från axeln. Du kan behöva slå på trumman flera gånger med gummiklubba för att bryta loss den om den inte lossnar lätt.
3

Ta returfjädrarna från bromsbackarna med bromsen verktyget . Ta fasthållaren fjädrar från de primära och sekundära skor med hjälp av en tång för att ta tag i fjädern och vrid den ett kvarts varv samtidigt som du trycker in den Avlägsna ställdonet svänger genom att haka av den från enheten. Samtidigt lyfter ställdonet pivot, ta bort ställdonets länken.
4

Ta fjädermanöverorganet återsändande varvid bromsen verktyget för att låsa upp den. Ta skon guide, spaken, och parkeringsbromsen strut genom att haka av dem från den sekundära skon. Ta bromsbackarna från fästplattan tillsammans med parkeringsbromsen bak kabel.
5

bort justerskruven församling från bromsbackarna. Applicera ett tunt lager olja på gängorna och vrid justerskruven hela vägen in Lossa kabeln parkeringsbromsen från spaken genom att haka av den. Ta bort spaken från bromsskon genom att bända öppna låsringen med en tång.
6

Rengör alla bromsdelar noggrant med en godkänd broms renare. Om bromstrumman är ny, måste du se till att du rengör den skyddande beläggningen från dem. Montera spaken till den sekundära bromsen säker och säkra den med en ny låsring.
7

Installera den sekundära skon till fästplattan. Säkra sekundära skon med låsfjäder genom att greppa den med tång och vrida den ett kvarts varv samtidigt som du trycker in Anslut parkeringsbromsen till spaken genom att haka på det. Placera den primära skon på fästplattan och fäst den genom att ta tag i låsfjädern med tång och vrida den ett kvarts varv samtidigt som du trycker in den
8

Placera self-justeraren mellan bromsbackarna i skårorna. Montera staget parkeringsbromsen och fjädern. Installera påverkningshävstången och spak-returfjäder. Montera ställdonet pivot och håll ner fjädrarna med bromsen verktyget. Haka ställdonet länken i spaken medan du håller spaken uppåt. Installera returfjädrarna använder bromsen verktyget.
9

Placera bromstrumman på hjulet församling. Montera däcket och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under Camaro. Sänk bilen till marken och upprepa proceduren på det andra hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59047.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.