Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ansluter en Snap-on Modus till en PC

Snap-on ger ett antal elektroniska diagnostiska maskiner som möjliggör verkstäder för att diagnostisera motorproblem lättare på en mängd olika märken och modeller av fordon. Dessa produkter inkluderar Verus, Bedömning, Solus, Ethos, Vantage, Microscan, Pass Thru, EGA och Modis. Den Modis enhet innehåller ett labb utrymme för felsökning motorer samt en färgskärm för visning diagnostisk information. Fram till 2006, alla MODIS enheter lagrade diagnostisk information på ett CompactFlash-kort, men nyare modeller kan anslutas till en dator med den medföljande Micro USB-kabel. Instruktioner
1

Dra av gummit handtaget på vänster sida av Modis enheten. Detta kommer att utsätta Mini USB-porten längst till höger.
2

Slå på Modis. När huvudskärmen visas, väljer du ikonen för en skiftnyckel längst ned i menyn till vänster på skärmen. Detta gör att du kan gå in i Verktyg-menyn.
3

Klicka på "Anslut till PC" från det nya fönstret. Klicka på "Y"-knappen när du ser orden, "Du håller på att konfigurera systemet för Connect-till-PC-läge."
4

Tryck på "Power"-knappen på Modis, följt med "Y"-knappen för att bekräfta avstängningen. Vänta tre sekunder.
5

Tryck på "Power"-knappen igen för att starta om Modis i Anslut-till-PC-läge. Anslut USB-kabeln till porten bakom vänstra handtaget och den andra änden i datorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62223.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.