Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bromsslang i en Pontiac Bonneville

Factory bromsledningar är gummi och kan leda till ojämn bromsning eller skadas med tiden. För avvecklade Pontiac Bonneville, kan finna reservdelar vara svårt. Du kan behöva ha en mekaniker hjälper dig att hitta rätt reservdel. Saker du behöver
Bromsvätska
Jack och pallbockar
Däck järn
Replacement bromsledningen linje
skiftnycklar
Tube
Container
Visa fler instruktioner
1

Toppa bromsvätska i behållaren och dra åt locket för att minimera vätskeförlust vid byte bromsledningen. Den Bonneville s bromsvätskebehållaren är placerad på förarsidan bakre hörnet. Ta av hjulet efter att säkert stödja bilen på jack
2

står. Leta bromsledningen och spåra det avsnitt du ska ta bort, från bromsslangen.
3

Studera avsnittet om bromsen linje, med särskild uppmärksamhet på hur det böjs. Böj ersättare raden på samma sätt. Du kan behöva böja ersättare linjen mer, eller möjligen klippa den om den är längre.
4

Lossa skruvarna i vardera änden av linjen för att ta bort det. Använd två linjer nycklar för att ta bort de två bultarna på varje anslutning. Koppla slutet på bromsen slangen först.
5

Installera den nya linjen så att du fäster bromsslangen slutet sist. Trä bultarna för hand och dra sedan åt med raden nycklar.
6

Ta bort eventuell luft ur systemet. Öppna avluftningsventilen på bromsoket och anslut en slang till en behållare med bromsvätska. Har en annan person rensa luften genom att trycka ner pedalen.
7

Fäst Bonneville s hjul och fortsätta med hjulet på andra sidan. Toppa bromsvätskenivån och testa bromsarna efter byte alla linjer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56973.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.