Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bromsslang i en Pontiac Grand Prix

Om fabriksinstallerade är gummi bromsslangar på din Pontiac Grand Prix skadats på något sätt, måste de bytas ut omedelbart. Nya rostfria ledningar förbättrar bromsverkan, samt göra bilen ser bra ut. Saker du behöver
ersätter bromsledningen
Jack och pallbockar
Däck järn
Linje skiftnycklar
bromsvätska
Vinyl tube
Visa fler instruktioner

1

Lägg ut hela utbytessats bromsledningen för året Grand Prix. Identifiera vilka linjer är för fram-och baksida, om du byter ut dem alla.
2

Stötta din Grand Prix på pallbockar och ta bort hjulet. Trace bromsledningen från slangen till det sista avsnittet ansluten med bultar.
3

Studera avsnittet av bromsledningen. Lägg märke till var och hur det är böjt. Detta minskar belastningen på linjen när du kör bilen. Böj ersättare raden på samma sätt.
4

bort bromsen linje från bilen genom att koppla loss bultarna. Det bör finnas två skruvar på varje kontakt. Använd två linjer skiftnycklar för att ta bort dem.
5

Installera det nya linjen. Fäst bultarna för hand först, dra sedan åt dem med linjen skiftnycklar.
6

Lufta bromssystemet att avlägsna luft från det. Öppna avluftningsventilen på bromsoket och anslut den till en behållare för bromsvätska genom en tydlig vinyl tub. Har en annan person att hålla ner pedalen för att rensa luften.
7

tillbaka hjulet och sänka bilen. Upprepa processen för de andra tre sektionerna. Fyll på huvudcylindern med vätska och testa bromsarna efter att alla ledningar ersätts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56971.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.