Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Byta bromsservo på en 1992 Plymouth Van

Bromskraftförstärkaren på en 1992 Plymouth Van är kopplad till motorn via ett vakuum linje. Detta vakuum linje bidrar till att skapa extra kraft till bromshuvudcylindern, vilket hjälper van stannar lättare. Om bromsservon går ut, kommer du fortfarande att kunna stoppa van, men det kommer att bli betydligt svårare att göra. Om du vill åtgärda problemet måste du ta bort booster på din van och ersätta den med en ny. Saker du behöver
skruvnyckel som
platt skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter bromsservo
Visa fler instruktioner

1

Öppna upp huven på van. Dra av vakuumledningen till boostern med händerna. Unbolt huvudcylindern från bromsservon med en skiftnyckel. Skjut huvudcylindern bort av booster och luta den mot förarsidan fenderwell.
2

krypa under instrumentbrädan och leta sambandet mellan bromsservon och bromspedalen. Ta bort tången på booster koppling med en platt skruvmejsel och koppla sedan bort booster från bromspedalen. Unbolt bromspedalen från bromsservon med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Flytta tillbaka till motorrummet. Unbolt linjen stål vatten från brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft upp bromsservon mot huven, sedan flyttar den åt passagerarsidan framerail. Dra booster bort av brandväggen medan luta den mot mitten av motorrummet.
4

in ersättare booster i brandväggen, sedan flytta den till höger och ner på brandväggen. Bolt stålet tillbaka vattenlinjen på brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Flytta in i kupén igen och skruva fast booster till brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Återanslut bromsservon till pedalen koppling med lager tang.
5

Installera huvudcylindern på bromsservon med en skiftnyckel. Tryck vakuum linje tillbaka till boostern med händerna, sedan stänga huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61700.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.