Fjärrstart Antenn Tips

Fjärrstyrda förrätter kan vara livräddare när temperaturen är kallt eller om du bara vill köra ut ur bilen i några minuter men inte vill lämna nycklarna inne när det är igång. Antennen för starter är en av de viktigaste komponenterna som du bör ägna stor uppmärksamhet åt på de här systemen. Inlägg

Kontrollera att antennen hålls upp längs en av de inlägg i din bil. Ju högre du kan få antennen, desto bättre. Stolparna är den tunga, metal stöder att du kan hitta på fram-och baksidan av fordonet. Antennen är vanligtvis hålls på med dubbelhäftande tejp, men du kanske kan använda andra material, såsom plast buntband, om du kan slå in dem hela vägen runt stolpen.
Wires

Antennen gör du absolut inte bra om du inte kan få trådarna fästa och skyddas. Som sådan, är det en bra idé att se till att kablarna försiktigt samlas ihop och bundna med buntband och att trådarna försiktigt placeras under trim av fordonet. Om kablarna hänga ut, så har du en mycket bättre chans att misstag rycka fel en och dra ut det ur antennen, vilket naturligtvis kommer att stänga av hela mekanismen.
Distans

p Det är alltid en bra idé att testa din fjärrstart avstånd så att du vet precis hur långt du faktiskt kan parkera. Om du kan få din fjärrkontroll starter att arbeta endast när bilen är precis utanför ditt garage eller knappt en armlängds avstånd eller två bort, då det är vad du har att arbeta med. Det finns några sätt att öka utbudet, såsom att utvidga utbudet av antennen eller ansluter en extern antenn så att din signal inte behöver resa till bilens interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97384.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.