Hur Tint ett fönster bil tillbaka

Det råder ingen tvekan om att en bil med tonade rutor ger en känsla av avskildhet för sina passagerare, men det kommer också att förhindra att vissa solljuset från att komma in i bilen skapar en svalare miljö. Om du inte känner för att betala en professionell för att göra ditt fönster toning du kan göra det själv, men det är inte precis det enklaste jobbet i världen. Innan du börjar göra något fönster toning, se till att du kontrollera lokala lagar för att avgöra vad den lagliga gränsen av fönster färgton är. Du kommer att behöva en skuggig, damm och vind-fri miljö för att tillämpa Färgtoning, och se till att temperaturen är över 50 grader men under 98 grader. Saker du behöver
Färgtoning Film vatten och diskmedel i en flaska (destillerat vatten och diskmedel ca 70/30 mix) katalog luddfri trasa
Razor eller vassa box cutter typ kniv
Sugskrapa
Hård kort (även skulle kunna kallas Bondo-kort, de flesta gummiskrapa är för toning kommer att ha detta) katalog Klar tejp
Soft skurnylon
Visa fler instruktioner
Hur Tint ett bakrutan
1

Rengör utsidan av bilens fönster med tvålvatten lösningen. Du kommer att använda fönstret som ett mönster för Solskyddsfilm, renare fönstret desto bättre
2

Bild på vilken sida fodret sidan av fönstret färgton filmen är,. Oftast är det på utsidan av rullen. Fodret sidan kommer att vara klibbig när gnuggas tillsammans.
3

Blöt utsida av fönstret med din tvållösning. Lägg ut filmen på glaset med liner sidan vänd utåt. Nivå den nedre kanten av fodret med den nedre kanten på fönstret. Blöt fodret sidan av filmen och gummiskrapa försiktigt för att hålla filmen i läge.
4

Använd rakhyveln att göra exakta putsning av fönstret formen på filmen. Var noga med att inte trycka för hårt in i filmen för att minimera risken för skador på fönstret. När fönstret formen har trimmats på filmen, ta bort filmen från utsidan av fönstret.
5

Spraya insidan av fönstret med tvållösning och använda plast skurnylon eller luddfri trasa för att rengöra . Ju renare glaset desto bättre, är detta viktigt eftersom smuts kvar kommer att orsaka nyans till bubblan. Använd skrapan för att torka glaset bort. Wrap luddfri trasa på en hård kant gummiskrapa eller Bondo-kort för att få smuts som kan ha fastnat i packningar runt glaset.
6

Ta bandet att och göra två stycken om en tum eller två långa. Fix ett stycke på fodret sidan av fönstret färgton och den andra delen på exakt samma plats på den andra sidan. Dra försiktigt isär för att frigöra fönstret nyans. När du drar bandet isär delarna, använd tvålvatten och grundligt mätta filmen.
7

Spraya lösningen på insidan av fönstret tillbaka ordentligt. Flytta försiktigt den våta filmen med tvål sidan att placeras på fönstren diskmedel yta. Passa in filmen med toppen av glaset och spraya lösningen på filmen en gång till. Börjar på toppen använder skrapan att pressa ut vatten från mellan filmen och fönstret. Långsamt arbeta eventuella bubblor som har bildats till kanten av filmen.
8

Linda låg ludd trasa runt den hårda kanten verktyg du använder och gå tillbaka över fönstret uppmärksamma kanterna i blöt upp överflödigt vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97051.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.