Om Leather Bilbarnstolar

Om du väljer en bil som har lädersäten? Svaret beror på ett antal faktorer, varav de viktigaste är en persons budget, personliga preferenser och smak. Läder bilbarnstolar brukar kosta betydligt mer än de gjorda av tyg. Många auto köpare ser detta som en önskvärd indikation av lyx, men andra inte bryr sig om lädersäten grund av olika anledningar. En bilköpare som köper ett fordon med säten trasa bil också kan senare vill installera omslag läder sits. Historia

Processen att skapa läder material från hudar av nötkreatur är en av mänsklighetens äldsta industrier. När de första bilarna började rulla av amerikanska löpande band i början av 1900, presenterade de lädersäten bil. Men eftersom antalet nytillverkade fordon ökade till 500.000 årligen av 1916, började tillverkarna att använda gummiduk på bilbarnstolar på grund av en brist av läder. Dagens bilköpare kan välja säten gjorda av läder, tyg eller vinyl.
Fördelar

Felfria lädersäten förbättra utseendet på en bil interiör och lägg till en använd bilens andrahandsvärde. När brutit in, lädersäten oftast är mer bekväma än andra tyger. . Läder bilbarnstolar också är mer motståndskraftiga mot fläckar och allergener än trasa platser
Överväganden
p Det finns nackdelar med lädersäten bil som bör beaktas: * Läder bilbarnstolar kan vara varmt och klibbigt i sommarvärmen och de känner också kallare än deras tyg motsvarigheter på vintermorgnar. * För att bibehålla en tilltalande utseende, måste läder bilsäten regelbundet konditioneras. * Vissa människor objektet till lädersäten eftersom de don ' t tolererar slakt av djur för deras hudar. De har också farhågor om de kemikalier som används för att behandla läder.
Förebyggande /Solution

Läder bilbarnstolar noggrant måste upprätthållas för att förhindra skadliga sprickor bildas. Använda en sol blockerare i auto vindruta rekommenderas när parkerad i direkt solljus. Lämnar fönstren något spruckna att moderera temperaturen i bilen under varma sommardagar också är en bra idé. Den regelbundna tillämpning av balsam kommer att hålla läder bilsäten ser och känns mjuk och smidig.
Potential

ett stort utbud av högkvalitativa covers skinn kan installeras i fordon med fabrikstillverkade trasa platser. Förutom att förbättra utseendet av fordonets interiör, kommer tätt åtsittande läder säte täcker skydda den ursprungliga tyget från slitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97024.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.