Hur man tar bort en dörrpanel på Jeep Liberty

Om du är intresserad av att byta högtalarna som följer med din Jeep Liberty , är en av de nödvändiga stegen i att ta bort de gamla högtalarna och lägga till nya bort dörrpanelen . Det är viktigt första steg . Oherwise du inte kan komma åt högtalarna för att ta bort dem och montera nya. Ta bort en dörrpanel är inte så svårt som du kanske tror , med hjälp av enkla verktyg och denna guide . Saker du behöver
Phillips screwdriverPanel verktyg
Visa fler instruktioner
1

Hitta handtaget dörren release. Om du tittar noga på mitten av trim runt handtaget , ser du en liten plast skruv lock . Bänd denna rabatt för att exponera huvudet av en Phillips skruv . Ta bort skruven med din Phillips skruvmejsel och ställ in skruven och locket åt sidan .
2

Ta din panel verktyg och bänd runt kanterna på dörrpanelen att släppa klippen som håller dörrpanelen i plats. Det finns elva av dessa , så ha tålamod och jobba små områden i taget tills hela panelen är lös .
3

Dra panelen bort något från dörren . Koppla loss alla kablar kontakter bakom dörren . Det kommer att finnas anslutningar för elektriska fönsterhissar och makt dörrlås . Lyft luckan bort när kabelanslutningar är lösa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97036.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.