Ratt täcka Snörning Instruktioner

Fordon ratten täcker erbjuda en unik känsla och utseende till en vanlig ratt montering . Många täcker, såsom de gjorda av läder , måste fästas genom snörning dem runt omkretsen av hjulet. Identifiering

Bortsett från snörning sträng , en nål och en hjulsida , andra poster som är nödvändiga för installation är isopropylalkohol och maskeringstejp . Före installation , se till att rengöra den nakna ratten med alkohol så att de tillfälliga installationen lim kan fästas säkert .
Installation

Placera locket på styrningen hjulet. Använd maskeringstejp på hjulens ekrar att fästa locket tillfälligt . Med början under det första hjulet talade , använd nål och snörning sträng för att sy längs baksidan av hjulet och förbi eker området , snörning två gånger på toppen av ekern . Efter att ha passerat den talade , börja snörning båda sidor av locket för att bilda en fast söm längs med själva hjulet .
Överväganden

Efter snörning omkretsen av locket , ta bort maskeringstejpen och tillåta permanenta klistermärken att ta deras plats . Detta kommer att hålla locket på plats tillsammans med den tätt sydda snörning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97465.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.