Hur du ändrar Shifter Knopp på en Silverado

När du anpassar din lastbil, det finns massor av olika alternativ som finns för att lura ut insidan för att matcha utsidan. Med Chevrolet Silverado, är en av de mest populära ändringar att göra byta ratten stock skift på kolonnen med en gjord av billet aluminium på grund av den låga kostnaden av delarna. I det här fallet är projektet fordonet en 1999 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet
1/4-tums Torx huvudet Hylsnyckelsats
ersätter shifter
Blue gänglåsningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Parkera fordonet på ett plant underlag och kontrollera att den automatiska växellådan är i parken. Tryck ner pedalen nödbroms med din vänstra fot för att säkerställa att fordonet inte kommer att rulla om du råkar flytta spaken på sin plats.
2

Dra ner gummistövel som går runt basen av växelreglaget manuellt. Detta kan vara mycket snäva så var noga med att inte slita det i processen. Addera 3

skruva isär växelreglaget från rattstången med 1/4-tums Ratchet och 1/4- tum Torx huvudet sockets. Skjut växeln ur fästet på rattstången.
4

Skjut ersättare shifter i lager fäste på rattstången. Applicera sedan den blå tråden locker till aktiemarknaden bulten och installera det på växelspaken med 1/4-tums Ratchet och 1/4-tums Torx uttag huvudet. Dra gummistövel tillbaka över stock boot manuellt igen, försiktigt så att inte riva boot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97138.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.