Hur man installerar Recaro säten i en Corolla

Recaro är ett europeiskt företag som tillverkar eftermarknaden platser samt sportstolar för biltillverkarna. Recaros ger i allmänhet mer aggressiv stöttande, så tenderar de att hålla de åkande i mer effektivt under aggressiv kurvtagning. Om din Corolla har modifierats för prestanda, speciellt i hanteringen, än att installera en uppsättning av platser såsom Recaros är ett bra sätt att lägga glädje till körupplevelsen. Installera Recaros är en enkel process med rätt Corolla adaptern. Även om vissa individer gör sina egna adaptrar, är detta inte rekommenderas av säkerhetsskäl. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Allen skiftnycklar
Recaro Corolla sits adaptrar
Visa fler instruktioner
1

bort de lager Corolla platserna. Sätena hålls i med fyra skruvar, två på framsidan och två på baksidan som håller basen av sätet till golvbrädorna. Du kan behöva skjuta ryggstödet för att komma åt de främre bultarna och framåt för att komma åt de bakre skruvarna. Det kan också vara en plast beklädningsdetalj över bultarna beroende på år av Corolla. Använd en hylsa och ett spärrskaft för att lossa och ta bort bultarna. Ta bort säten från insidan och ställ dem åt sidan.
2

Bolt Corolla adaptrar till bottnarna av Recaro säten med den medföljande hårdvaran. Skruvarna sannolikt blir insexskruvar, så du behöver en uppsättning Allen skiftnycklar för att installera och dra åt adaptrar till Recaro stol. Adaptrar finns för de flesta fordon från Recaro.
3

Ställ Recaro och adaptern på Corolla s golvplattan, rada upp hålen i adaptern med hål i golvet att beståndet stolen bultad till. Montera bultarna löst i alla fyra hörnen, skjuta stolen bakåt och framåt som behövs. När alla skruvar är gängade in, dra åt dem med hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97449.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.