Hur koppla in en Cargo Net

Lastnät installation kan göras på några minuter och i många fall, inte kräver några verktyg eller fordonsindustrin kunskap. De flesta lastnät är särskilt utformade för att vara användarvänlig tar lite ansträngning för att installera eller ta bort som omständigheterna kräver. I allmänhet är lastnät placeras i en koffert eller lucka på en bil eller i bädden av en lastbil. Syftet är att dela upp lagringsområdet och hjälpa till för objekt. Instruktioner
1

Stäng av bil utanför och placera den i parken av säkerhetsskäl.
2

Öppna bilens bagageutrymme, lucka eller lastbilen grinden. Lokalisera de inre kontakterna på vardera sidan av luckan, flaket, eller bålen. Vanligtvis kommer dessa att utskjutande hakar, snaps, eller i vissa fall, bulthål.
3

Dra lastnät ur förpackningen och reda ut det. Sträck ut i full utsträckning på marken för att matcha sina installationskonfigurationer. Inspektera lastnät för raster och defekter innan du installerar den i din bil. Också jämföra dess utökade storlek med utrymme i bilen för att se till att det är rätt storlek och inte för liten eller stor.
4

Placera lastnät i luckan rymden, bål, eller flaket . Fäst den nedre ankare eller kontakter på båda sidorna till insidan av fordonet genom att snäppa kontakterna på plats, trä dem runt krokarna, eller bultning dem ordentligt. Om båda sidorna inte kommer att ansluta, är nätet för liten, om det finns betydande slack i nätet, är det förmodligen för stor
5

Stretch på den övre änden till den övre kontakten och fäst den. , sedan sträcka lastnätet till andra sidan och fäst den till en annan kontakt. Dra mitten av lastnät mot dig för att testa kontaktdonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97520.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.