Hur man använder en Chicago Electric 4000 Watt Inverter

Sätta din favorit objekt som en tv eller litet kylskåp medan en tailgating fest eller på en campingtur kan vara svårt. Den Chicago Electric 4000 Watt Inverter är en enhet som du kan ha installerat i din bil så att du kan driva flera objekt använder ström från batteriet. Processen för att använda omriktaren kräver att du sakta vända på objekt för att se om du har tillräckligt med ström för att driva dem. Instruktioner
1

Anslut nätsladden från det eller de objekt som du vill använda till portarna på växelriktaren en efter en. Stäng av varje objekt innan du ansluter nästa som du vill använda. Koppla inte in en anordning såsom ett grenuttag.
2

Vänd på "Power"-knappen på omformaren till "On" läge och ge det ett par sekunder att starta upp. Om du använder objekt som är laddningsbara, till exempel en bärbar dator, övervaka växelriktare för de första 10 minuterna som det är på. Om det blir extremt varm, är det inte säkert att använda den här enheten.
3

Slå på den första enheten som du vill använda med omriktaren. Låt det strömmen och använda den i några minuter för att se till att omriktaren kan hantera lasten. Om du inte hör ett larm ljud, är det säkert att slå på nästa enhet. Om du hör ett larm, koppla den sista enheten du påslagen. Om du hör larmet med endast en enhet, kan du inte använda den här enheten med omriktaren.
4

Slå på din bil periodvis för att bibehålla batteriets laddning eftersom omriktaren använder batteriet för att driva de enheter som är anslutna till den. Lämna inte bilen körs i mer än 15 minuter under denna process. Stäng av omriktaren när den inte används eftersom den använder en liten mängd ström när den är i "On" läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97674.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.