Hur man använder en Valentine One radar

The Valentine One radar och laser detektor är en top-of-the-line-enheten. Valentine One innehar patentet för att visa vilken riktning radar eller laser har upptäckts. Denna unika funktion, tillsammans med stor känslighet och enkel drift, gör detta ett utmärkt val om du har råd med dyr prislapp. Gränssnittet är enkelt och samtidigt tillåta att användaren kan styra alla funktioner som utformats i enheten. Saker du behöver
Valentine One radarvarnare
Visa fler instruktioner
1

Installera vindrutan hållare med sugkoppar på Valentine One genom att försiktigt skjuta hållaren längs spåren upptill enheten. Sugkopparna kommer att vara på motsatt sida från kontrollerna när den monteras korrekt.
2

Bestäm en plats i bilens framruta som är nära toppen av fordonet med sikten genom bakrutan. Sätt press på sugkopparna tills de fastnar på vindrutan.
3

Sätt nätadaptern i cigarettändaruttaget eluttag i bilen. Sätt i ena änden av strömkabeln till nätadaptern och den andra änden i uttaget på höger sida av Valentine One.
4

Vrid volymratten på framför detektorn medurs för full volym.
5

Slå på fordonet, och detektorn kommer att utföra uppstartssekvens att bekräfta detektorn är i full drift.
6

När detektorn avger en signal när den används, titta på den främre bildskärmen. Om den uppåtriktade pilen som pekar lyser, är signalens källa framför fordonet. Den nedåtriktade pilen anger en signal från bakom fordonet. Pilarna vända vänster och höger kommer alltid att lysa tillsammans för att ange källan för signalen är till vänster eller höger om fordonet.
7

Flera pilar kan tända när numret visas större än ett, anger flera signalkällor har upptäckts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97136.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.