Hur man installerar en Seat Belt Harness

Säkerhetsbälte selar kan få slitna, tuggas av hundar, eller förstördes i en rad olika sätt. Om du behöver installera en ny i din bil, eller om du bara vill prova ett bälte som går över båda axlarna som racerbil förare använder, vara säker på att jobbet kan göras med relativt lite problem. Eftersom de flesta bilar kommer utrustad för traditionella en-skuldra bilbälte, kan du behöva borra hål i bilen för att installera en sele. Du behöver
Drill skiftnyckel
Hylssats
Visa Mer Instruktioner
en

Avslöja befintliga bulthålen på golvet i bilen på vardera sidan av sits, precis bakom den. Selar installeras genom att placera tre bultar i golvet i bilen, så du måste ta bort plast, vinyl eller mattor som täcker upp alla befintliga hål. Dra av vinyl, plast eller mattan bakom stolen så noga att du kan installera pjäsen senare. Vanligtvis kommer din bil att ha ett hål på vardera sidan av sätet, men kontrollera om din bil har också en mittemellan de två sidohålen.
2

Borra ett hål halvvägs bakom sätet, mellan två befintliga golv bulthål, om din bil inte har ett bulthål installerat där redan. Borra hålet med rätt storlek för att passa skruvarna som följde med din sele - vanligtvis en halv till trekvarts inches. Kolla under bilen för att se till att du borrar in i ett läge som inte kommer i konflikt med funktionen av din avgasröret eller andra delar.
3

Placera den nya sele över sätet, ungefär i det läge den kommer att placeras vid användning. Placera mitten bältet över ryggstödet, vila slutet nära bulthålet du just skapade. Om din plats har ett nackstöd, placeras i mitten bältet under huvudstödet. Placera de två sida bälten nära deras medföljande bulthål till vänster bak och höger bak på sitsen.
4

Bolt centrum bältesstyrningen till den nyligen borrat centrumhål i golvet. Var extra noga med att kontrollera att bulten är extra tät.
5

Bolt vänster och höger band till sina respektive bulthål. Dra åt bultarna så hårt du kan.
6

sitta på stolen, och testa funktionen av den nya selen.
7

Placera vinyl, matta eller plast tillbaka i sitt ursprungliga läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97421.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.