Hur man tar bort dörrpanelen på en GMC

De dörrpaneler på en GMC tillhandahålla en plats för dig att vila armen, en plats att hålla ditt fönster och kontroller lås, och även en hand-håll för att dra i dörren. De döljer också de oattraktiva interna komponenter i dörren från vyn. Men om du skulle behöva för att komma till dessa delar för reparation eller underhåll, måste du ta bort dörrpanelen för att komma till dem. I det här fallet är projektet fordonet en 2009 GMC Envoy, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Nylon panel-borttagningsverktyg
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren och rulla ner rutan. Placera nylon panel-borttagningsverktyg mellan power-window switch panel och armstödet och använda den för att bända upp panelen och befria den från clipsen som håller den på plats. Koppla ur kablarna från baksidan av fönstret-switch panel för hand och ställ in omkopplaren panelen åt sidan.
2

Ställ nylon panel-borttagningsverktyg mellan plastinfattning runt dörrhandtag och dörrpanelen och använda den för att bända på ramen utanför dörren. Avlägsna bulten under power-window switch panel med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta sedan bort skruven placerad i armstödet handtag med spärrfunktion samt.
3

Dra dörrpanelen från basen för att frigöra klämmorna som håller den till dörren. Arbeta dig runt dörren panelen tills alla clips är utanför dörren och panelen är bara upphävas av fönsterbleck. Lyft luckan utanför fönstret ledge och ta bort den från GMC.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97247.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.