Hur du kommer igång med synk på en Ford Fusion

Microsoft SYNC, en i bilen anslutning systemet finns i en Ford Fusion, bokstavligen synkroniseras med din Bluetooth-aktiverade telefon och MP3-spelare. Medan alla de olika funktioner som finns tillgängliga för dig kan verka skrämmande, lära sig några grundläggande kommandon, och du kan dra nytta av alla SYNC har att erbjuda. De mest populära funktioner, och de du kommer sannolikt att använda den mest, är ringa och ta emot telefonsamtal, SMS och spelar musik från din MP3-spelare. Följande kommandon hjälper dig att komma igång. Saker du behöver
Mobiltelefon Review, MP3-spelare
USB-kabel
Visa fler instruktioner
ringa och ta emot telefonsamtal
1

Vänd fordonet tändning och radio på, och placera fordonet i "Park." Sätt telefonen i Bluetooth Avkänningsläge.
2

Tryck på "Telefon"-knappen för att komma till "Phone menyn." Radion teckenfönstret visar "No Phone." Tryck på "OK" så att "lägga till enheter" visas i teckenfönstret.
3

Tryck "OK" för att gå in i "Lägg Devices" menyn. Tryck "OK" igen när "Hitta Sync" visas. Radion displayen visar en sexsiffrig PIN-kod som du kommer in i din telefon när du blir tillfrågad. I teckenfönstret visas "Connected" när du är klar.
4

Tryck på "Voice"-knappen på ratten. Du hör en ton och "lyssnar" visas i teckenfönstret. Säg "Telefon" för att ange handsfree-telefon-läge.
5

Säg "Call" följt av namnet på posten i telefonboken eller telefonnummer du vill ringa. Radion kommer att visa den valda informationen.
6

Säg "Ring upp" för att ringa samtalet. Tryck och håll nere "Telefon"-knappen för att avsluta samtalet.
7

Tryck på "Telefon"-knappen för att besvara ett inkommande samtal, eller tryck och håll "Telefon"-knappen för att avvisa samtalet.

8

Tryck "Meny" när som helst för att komma in i samtalet menyn. Tryck på "söka" för att bläddra igenom menyn för olika köpoptioner att placera ett samtal, gå två telefonsamtal eller tillgång till din telefonbok. Addera Läsa och skicka textmeddelanden

9

Tryck på "Telefon"-knappen och bläddra så att "Textmeddelande" visas i teckenfönstret. Tryck "OK" och "Inkorgen XX" visas.
10

Tryck "OK" igen eller säga "Läs meddelande" och Sync kommer att läsa ditt meddelande högt. Tryck på "söka" knapparna för att välja "Svara på meddelande" och tryck på "OK."
11

Bläddra i listan över fördefinierade meddelanden och tryck på "OK" för att välja ditt svar. Tryck "OK" igen för att bekräfta när displayen visar "Skicka meddelande?"
12

Tryck på "söka" för att bläddra igenom SMS-menyn och komma åt de olika funktionerna textmeddelanden.

Spela musik via MP3-spelare
13

Förvandla din MP3-spelare på och koppla in den i USB-porten på din bil.
14

Tryck på "Röst" knappen för att börja indexera dina mediefiler. Säg "USB" för att få tillgång till din MP3-spelare med hjälp av röstkommandon när du hör tonen.
15

Säg "Play All" för att spela upp alla låtar på din MP3-spelare. Säg "Play Artist " eller "Play Track " att spela en viss artist eller spår.
16

Säg "vad som spelas" för att visa den låt artist och titel som spelas . Säg "Spela nästa spår" för att hoppa till nästa låt, eller säga "Shuffle" att blanda ordningen på låtarna spelas.
17

Tryck på "söka" för att bläddra igenom menyn Media och tillgång till olika media funktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97237.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.