Hur man Aktivera U-Connect på en Dodge Avenger

U-Connect är ett Bluetooth-funktionen installerad i Chrysler, Dodge och Jeep fordon, inklusive Dodge Avenger. U-Connect tillåter förare att ringa och ta emot samtal utan att använda händerna, minskar risken för en olycka. De flesta, men inte alla, telefoner är kompatibla med U-Connect-systemet. Se avsnittet Resurser nedan för att avgöra om din telefon är kompatibel innan du försöker ställa in den up.U-Connect skall ställas in eller paras ihop med varje telefon som du tänker använda. Systemet kräver inte en kund eller återförsäljare "aktivering." Instruktioner
1

Tryck på "Telefon"-knappen på din Avengers backspegel. Efter att ha lyssnat till prompten och introduktion, tala "Konfigurera Phone ihopkopplingen" och sedan tala "ihop en telefon" (efter pipet).
2

Skapa en fyrsiffrig PIN-kod ( Personal Identification Number). Du kommer att använda denna PIN för att upprätta en anslutning mellan din telefon och din Avengers U-Connect-systemet. Tala PIN klart, kommer systemet att upprepa numret tillbaka till dig, kontrollera att det är korrekt
3

Slå på telefonens Bluetooth-adapter.. De specifika instruktionerna varierar beroende på din telefon, men generellt adaptern nås via "Inställningar" eller "Anslutningar" menyn.
4

Sök efter U-Anslut via Bluetooth. I din Bluetooth-menyn, välj "Pair" eller "Setup" för att upprätta en anslutning mellan din telefon och din Avengers U-Connect-systemet. Välj "U-Connect" och ange PIN-koden du skapade tidigare.
5

Namn telefonen. U-Connect kommer att uppmana dig att tala ett namn som används för att identifiera din telefon. Detta är för det fall att fler än telefonen ska användas med systemet.
6

Ange prioritetsnivå. Om telefonen du ställer in är den primära telefonen kan användas med systemet, ställa in prioritet nivå som "One." Du kan använda siffror två till sju för att upprätta en prioritet för andra telefoner.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97152.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.