Hur vill bifoga en fyrpunktsbälten till en bil

Fyrpunkts selar kan installeras i racing fordon för att öka säkerheten. Dessa selar fäster vid fordonets ram på fyra ställen, i stället för tre för en typisk säkerhetsbälte. De fyra fästpunkter distribuerar energi mer jämnt över din kropp i en krasch och håller dig mer säkert om fordonet fälls. Vanligtvis kommer en fyra-punktsbälte har remmar som sträcker sig över både axlarna och över båda sidorna av knät. Dessa selar ansluter i mitten med en fästanordning eller annan säkerhet hårdvara. Saker du behöver
Four-punktsbälte
Fyra lyftöglor
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Ta original bulten tätningen bälte från förarsidan av din bil, och ersätta den med en ögla. Håll öglebulten mot sätet, och ta inte bort den ursprungliga säkerhetsbältet på denna punkt.
2

Ta original bulten fästa spännet till mitten av bilen, och ersätta med en annan ögla.

3

Demontera skruven fästa bältet i baksätet på förarsidan av bilen. Ersätt med en annan öglebult.
4

Ta den fjärde bulten fästa bältet i mitten i baksätet på bilen. Ersätt med fjärde ögleskruven.
5

Fäst de fyra delarna av selen till bultarna, och trä igenom till förarsätet. De två Grenbanden kommer från den bakre delen av fordonet ska tråden genom den inre delen av förarsätet nackstöd, eller genom någon öppning i sätet. Försäkra dem sele kors på baksidan av förarsätet.
6

Bifoga eventuella fästen som följde med sele från tillverkaren, och se vinklarna på selen uppfylla tillverkarens rekommendationer.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97405.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.