Hur man installerar en Toyota Highlander Cargo Net

Toyota Highlander erbjuder en stor mängd last utrymme i den bakre delen av fordonet. Om du ofta transporterar en stor mängd gods, kanske du vill säkra mot allt från att rulla runt eller gå vilse. Ett lastnät är ett bra sätt att hålla ditt innehåll trygg och säker när du är ute och reser. Med några få enkla steg kan du ansluta ett lastnät till Highlander. Det finns inga verktyg behövs, och du kan köpa ett lastnät på de flesta bildelar och tillbehör detaljister, liksom större varuhus med en bil avdelning. Saker du behöver
Lastnät
Visa fler instruktioner
1

skjut stolen spännen i den tredje sätesraden ner mot golvet för att lagra dem ur vägen. Hålet där spännet matar upp genom golvet är stor nog att rymma de spännen om du driva dem rakt ner i hålet.
2

Run axelbältena genom hängaren på innervägg fordon, nära dörrkarmar på varje sida. Dessa krokar är utformade för att hålla axelbältena så att de inte fastnar någonstans i lastutrymmet.
3

Fatta nylonremmen slingan ligger i mitten längst upp på ryggstödet. Dra upp på bandet och pressa nackstöden fram emot att vika dem platt. Leta upp bandet på frigöringsspaken på baksidan av sätet så att spärren säkra ryggstödet på plats. Ta tag i bandet och dra i riktning mot fordonets bakre del. Skjut ryggstödet fram emot att lägga den platt när låsmekanismen frigörs.
4

Vik krokarna lastnät, som är infällda i inredningen. Det finns en krok i varje sida av fordonet bakom den andra sätesraden, liksom på varje sida i den mycket bakre delen av bagageutrymmet. Krokarna ska helt enkelt vika ut att komma åt dem.
5

Fäst öglorna på din lastnät i krokarna bakom den andra sätesraden först. Sträck nätet ut för att säkra öglorna på andra sidan av nätet i krokarna nära den bakre luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97171.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.