Hur man installerar Dash LED-lampor

Dash lampor är en unik twist att personifiera insidan av ditt fordon. Du kan välja en färg av LED-lampor för att lägga till instrumentpanelen. Denna uppgift är enklare än man tror och kan fyllas själv. Saker du behöver
LED (högt MCD utgång) katalog platt skruvmejsel
Wrench
högblank vit färg (tillval) katalog Märkpenna (två färger) katalog liten nål -tång
Lödkolv
Visa fler instruktioner
1

Hitta en färg som du vill använda för dina LED-lampor och se till att de är höga MCD utgång. En bredare betraktningsvinkel är bättre för lamporna eftersom det innebär att ljuset tänds och sprids ut mer. Leta efter en examen när man väljer LED-lampor. En högre grad är bättre.
2

Bestäm mängden av motstånd de LED-lampor behöver från mäta inspänningen i bilen multiplicerat med volt LED är betyget dividerat med ampere LED-ljus kommer att använda för att komma upp med ohm krävs av motstånd.
3

Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna från instrumentbrädan täcker runt instrumentpanelen och använd en skiftnyckel för att ta bort muttrarna som håller instrumentpanelen på instrumentbrädan.
4

Hitta hastighetsmätaren kabeln genom att nå igenom instrumentpanelen öppna och klämma fliken på kabeln.
5

Måla baksidan reflektionsplattan på instrumentpanelen med en högblank vit färg för att göra det reflekterar lysdioden mer.
6

Ta mätaren klustret ur instrumentpanelen. Det kan finnas några kablar att koppla från mätarna. Använd en märkpenna för att märka de positiva och negativa kablarna från baksidan av mätaren klustret. Använd två olika färger för att markera positiva och negativa.
7

Ta lökarna ur glödlampa uttag och använd en skruvmejsel för att böja de två kontakterna från lampan från sockeln. Bänd trådarna från lampan med hjälp av små nål-tång. Ta en liten bit plast eller annat material som inte är elektriskt ledande och en något mindre storlek diameter som lamphållaren för att lampan ska placeras.
8

Placera LED-ljus i lamphållaren och lod den negativa sidan av LED till den negativa sidan av löken tråd. Den negativa kabeln är kortare tråd. Löd den positiva sidan av motståndet till LED-ljus och löda den motsatta änden av motståndet till den vakanta positiva anslutningskabel i lamphållaren.
9

Använd en markör för att markera det positiva området på lamphållaren. Placera lökarna tillbaka in i mätaren klustret och rikta den positiva ledningar med instrumentpanelen. Sätt instrumentpanelen tillbaka in i bilen instrumentbrädan och dra fast. Anslut ledningarna tillbaka i instrumentpanelen och sätt hastighetsmätaren kabeln. Testa LED-lampor genom att vrida på belysningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97519.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.