Hur man tar bort Nyans

Fönster toning kan ge dina fönster ett elegant utseende och hålla insidan av bilen vid en svalare temperatur. Tyvärr, kanske toning inte vara vad du vill. Istället för att betala en extrem avgift vid en nyans butik att ha fönster toning bort, överväga att ta bort den nyans själv. Det är en tidskrävande process, men om du fortsätter med försiktighet och sunt förnuft, bör du kunna ta bort den nyansen utan att skada dina fönster. Saker du behöver
Tarp
Vatten
plast sopsäck
Ammoniak
Rakblad
Hand ånga
renare
Visa fler instruktioner
1

flytta fönstret till en plats där det kan sitta i direkt solljus. Värmen från solen är viktigt när det gäller att ta bort toning.
2

Ta bort eventuella klistermärken eller andra föremål från glasytan. Dessa kommer bara komma i vägen för att ta bort fönster färgton och kan faktiskt förstöra processen, skada dina fönster permanent.
3

Täck golvet runt fönstret för att skydda den. Använd en robust plast presenning för bästa resultat.
4

Täck händerna med handskar och undvik inandning i ammoniakångor som du arbetar. Spraya tonade sidan av fönstret frikostigt med ammoniak.
5

Placera en plast soppåse (skärs till storleken och formen på dina fönster) över tonade sidan av fönstret. Den ammoniak kommer hjälpa till att hålla den på plats. Detta kommer att bidra till att förhindra avdunstning av ammoniaken.
6

Låt fönstret i solen i en timme. När du kommer tillbaka till fönstret, bör toning vara redo för skalning. Smeta fönstret med ammoniak igen för att hålla nyansering i ett tillstånd som gör att du kan skala bort det fönstret.
7

Starta en nedskärning i toning med ett rakblad (soppåse och allt). Börja vid den översta delen av fönstret och bara nick toning nog att tillåta dig att nå under den och börja dra i toning med händerna.
8

Skala toning utanför fönstret börjar vid nick i toning. När man skalar ner det ungefär en tum, spraya fönstret med en handhållen ångtvätt för att hjälpa till att lossa limmet på fönstret. Fortsätt att skala ner toning långsamt, spraya fönstret med ångtvätt för varje tum av fönstret du utsätter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97293.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.