Hur till Öka BMW Hästkrafter

BMW-bilar är konstruerade för att prestera på en specifik hästkrafter under varierande förhållanden. Nyare modell bilar är konstruerade för att balansera hästkrafter med bränsleeffektivitet. Ökad hästkrafter minskar bränsleeffektivitet. Saker du behöver
Damp affärshandduk
Philips skruvmejsel
vanlig skruvmejsel
statiskt armband
Visa fler instruktioner
1

Köp en free-flow luftfilter för din BMW modell från ett lokalt eller online eftermarknaden återförsäljare. Leta luftfiltret fallet under huven. Luftfiltret fallet är vanligtvis en svart plastlåda som sitter närmare vindrutan på bilen.
2

Ta loss locket och öppna det. Lyft aktuella luftfilter ur väskan och kasta i papperskorgen. Rengör insidan av lådan med en fuktig trasa eller papper butik handduk. Mata in det nya filtret och klämma på locket.
3

Köp en ny digitaliserad motor elektroniskt (DME) chip datorsystem. Koppla bort batteriet. Lokalisera DME facket på högra sidoväggen i din BMW motorrummet. Knäppa försiktigt ut gummi brads och skal tillbaka skummet hölje som omger det hårda fallet skydda datorsystemet. Skruva loss de fyra skruvarna som att stift det hårda fallet avslutat.
4

Dra ut DME rutan. Koppla förankringstrossen och två klämmor som håller den på plats. Skruva ur de fyra skruvarna på rutan för att öppna. Sätt på din statiskt armband. Försiktigt lossna den vita fall som är på kretskortet. Notera den riktning som den lilla divot ansikten på DME chip. Försiktigt bända DME prestanda chip off av kretskortet med en platt skruvmejsel.
5

Snap ny prestanda chip på plats. Ersätt den vita plastkåpan, kretskortet lock och skruvar. Sätt tillbaka DME till sin tjuder och clips och sätt i BMW utrymme där den hör hemma. Skruva facket stängs och återhämta med BMW hölje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96002.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.