Billigt sätt att få mer hästkrafter

Det finns många billiga sätt att öka något din motors hästkrafter. Även om de flesta metoder inte drastiskt öka makten, kommer de att ge ett uppsving som är påtaglig. Tillsatsen av en turbo eller kompressor är ett uppenbart alternativ, även om inte billig. Utanför dessa radikala förändringar, det finns andra, mer realistiska alternativ som du kan prova. Kylvätska

Tillsätt mer vatten till din kylvätska. Oron vatten-orsakade korrosion och rost har tvingat biltillverkare att använda syntetiska köldmedier. Men temperaturen är viktigt för motorns prestanda. Som en allmän regel, är kallare om bättre luft, vatten och bränsle som förbränns av motorn. Ju mer vatten i kylmediet, kylaren motorn. Sålunda kylaren motorn, desto bättre prestanda. Om du går med det här alternativet, vara vaksamma om att kontrollera motorn för korrosion. Addera Luftintag Termometer

Flytta insugsluftens temperatursensor. Detta är att finnas i alla bränsleinsprutning bilar. De flesta biltillverkare placera sensorn nära insugningsröret, där motorn är hetast. Om du flyttar bort den från grenröret med något, kommer sensorn registrerar att bränslet är kallare än vad det egentligen är, signalerar detta injektorn att ge motorn mer gas för att bränna, därför höjer prestandan. Men flytta fördelaren ifrån givaren är potentiellt farliga och inte hindrar bränsleeffektivitet. Du kanske måste köpa högre oktan gas för att kompensera.
Synthetic Oil

Byt till syntetisk olja. Dessa oljor är inte gjorda av fossila bränslen och ofta är överlägsen den naturliga variation. Deras starka kostymer är möjligt din motor att fungera med mindre friktion och slitage. Detta ökar hästkrafter något, ökar motorns prestanda och förlänger motorns livslängd, utan att förbruka fossila bränslen.
Isolera bränsleledningar

Wrap bränsleledningar med isolering. Detta hindrar gasen från att absorbera motorns värme. Cooler ämnen kontrakt, medan varmare temperaturer orsakar dem att expandera. Det är den expansion som skapar mer makt. Ju mer du kan göra för att kyla vatten, luft eller gas i bilen innan det når grenröret kommer att öka makten. Elektriska fläktar kyler luften i bilen, men det kan vara en kostsam modifiering.
Tändstift

Installera högpresterande tändstift. Dessa billiga kontakter ger en mer intensiv gnista än fabriksinstallerade pluggar. Detta hjälper till att uttömma bränsle går igenom intaget. Många fabriken pluggar, särskilt som de åldras, förbrukar endast en del av bränslet. Hög kvalitet, hög prestanda pluggar kan bidra till högre hästkrafter när den används tillsammans med andra metoder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95637.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.