Hur du ändrar Dash färg på en 2000 Mustang

Den 2000 Ford Mustang streck är vanligtvis tillgänglig i en mörk färg på toppen med ett litet område som sträcker sig ner till radion. De övriga områdena längs fronten av Mustang är en annan nyans och är gjorda av luftkudden lock, instrument bezel och handskfacket. Om du vill ändra streck färg på en 2000 Mustang det kommer att ta lite material finns på en Biltema och flera timmars tid. Saker du behöver
Red instegsskydd pad
Dish flytande
Vatten
Handduk
Vinyl prep renare band
maskering och papper
Dash måla
Visa mer Instruktioner
1

Använd en röd instegsskydd pad att tillämpa en dime storlek mängd skålen vätska till instrumentbrädan. Scrub instrumentbrädan med tröskelskyddet dynan tills allt av instrumentbrädan är täckt. Använd en fuktig handduk för att skölja streck tills vattnet inte längre pärlar bort av instrumentbrädan. Detta är att se till att det inte finns några kvarvarande rengöringsmedel eller produkter vax på instrumentbrädan. Låt streck torka helt.
2

Torka instrumentbrädan med vinyl prep renare, vilket finns tillgängligt på en Biltema. Detta förbereder ytan och tillåter färg att hålla sig bättre och mer jämnt till instrumentbrädan. Applicera lösningen i små, cirkulära rörelser med hjälp av handduken tills renare är inte längre syns. Det behöver inte torkas av. Addera 3

Place maskeringstejp och papper över områden som inte ska målas, liksom vindrutan, ratt, radio-spelare, och längs botten kanterna på streck. Sätena kan täckas med ett gammalt lakan om så önskas.
4

Applicera streck färg till instrumentbrädan, med ljus och jämn beläggning. Håll burken sex inches från ytan av instrumentbrädan. Använd totalt 3-4 lager färg, så att varje skikt torka i fem minuter. Låt den sista pälsen torr för fyra eller fem timmar innan du vidrör färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86279.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.