Hur man byter en ljuddämpare Gas Scooter

Som gaspriserna stiger och bilföretag vittra, är skotern industrin blomstrar. Gas skotrar är små, lätta fordon som liknar motorcyklar i design men är mer användarvänlig och inte kräver motorcykelkörkort att köra i de flesta stater. Det bästa med gas skotrar med dagens gaspriser är att de kan genomsnitt så mycket som 60 miles per gallon, och kan vara den perfekta pendlaren fordonet. Parkering är också en bris som många är små nog att klämma på trottoaren utanför ditt kontor utan att oroa dig för att blockera vägen för förbipasserande. Men precis som med alla fordon gas skotrar kräver löpande service och underhåll för att stanna i perfekt skick. Ett särskilt problemområde för skoter ägare kan vara lager halsdukar. Ibland halsdukar kommer att täppa eller skallra lös grund väg vibrationer och kräver en stämma upp eller utbyte. Den här artikeln kommer att gå igenom processen att ersätta din ljuddämpare gas scooter. Saker du behöver
Handverktyg
Hack såg
ny ljuddämpare
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Slå upp VIN-nummer eller modell numret för just din skoter och köpa ljuddämpare som är tillämpligt. Scooter butiker och återförsäljare är den bästa källan för det här steget om detta är den första byte du har gjort på din cykel. Ofta butik tekniker kan även föreslå olika halsdukar som passar din modell som kan erbjuda olika funktioner såsom ljud, prestanda eller pris.
2

Undersök ditt lager ljuddämparen för att se om den är monterad med skruvar eller är svetsad på plats. Ta bort alla skruvar som fäster ljuddämparen till ramen och eventuella skruvar montera ljuddämparen till avgasröret. Om du har svets-typ av ljuddämparen, använd bågfil för att såga bort det precis där avgasröret fäster ljuddämparen.
3

Undersök avgasröret för rost eller grader och Slipa jämnt med sandpapper om så behövs. Skjut den nya ljuddämparen på plats på avgasröret och använda monteringsverktyg ingår i satsen till bifogade ljuddämparens inlopp till avgasröret.
4

Sätt tillbaka bultarna montering ljuddämparen till skotern och ram dra ner till tillverkarens angivna intervallet (tillgänglig från bruksanvisningen). Starta din skoter och ta en provtur!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82952.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.