Instruktionerna för att installera Coilovers

Coilover fjädringar förbättrar prestationsförmåga hantering av din bil genom att använda styvare stötar och uppställningar våren än de i lager suspensioner. Många eftermarknaden coilover system har även ride-ställbar höjd. Detta gör att du kan finjustera rida fordonets höjd för specifika körförhållanden. I samband med styvare stötdämpare och fjädrar, kommer ett sänkt markfrigång sänker väsentligt krängning av fordonet vid kurvtagning och samtidigt ger det en aggressiv hållning. Saker du behöver
Hand jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Shock krage skiftnycklar
Måttband
Visa fler instruktioner

1

Ställ in coilover kit innan du börjar installationen. Lossa hack chock krage som håller lägre chock kroppen genom att vrida den med chock kragen skiftnycklar levereras i coilover kit. Detta gör att du kan trä lägre chock kroppen ner eller upp gängade chock kroppen. Trä den nedre chock kroppen nedåt för att öka den totala chocken längd och minska fordonets minska markfrigången. Trä den nedre chock kroppen uppåt för att minska den totala chocken längd och öka minskningen av markfrigången. Fäst den nedre chock kroppen låser kragen när önskad chock längd har nåtts.
2

Upprepa proceduren coilover setup för de tre andra chocken och församlingar våren. Använd ett måttband för att mäta varje coilover och se deras längder är alla lika. Detta är nödvändigt för att ge bilen en ännu markfrigången.
3

Parkera fordonet på en fast och jämn yta. Höj varje sida av fordonet med en domkraft och stödja varje hörn av chassit på jack ställning. Använd en hylsnyckel för att ta bort alla hjulbultar som håller hjulen. Ta bort hjulen och ställ dem åt sidan.
4

Hitta den nedre gaffeln bulten på framsidan passagerarsidan chock. Denna bult säkrar lägre chock kroppen på fjädring kontrollgruppen. Använd en hylsnyckel för att ta bort denna bult och skjut kontrollgruppen ner så det är fritt för den lägre chock gaffel. Upprepa detta för varje av de andra chocker.
5

Ta bort alla de övre muttrarna Shock Tower. Det finns två muttrar för varje stöt, säkra toppen av chocker till fordonets chassi. För de främre stötdämpare kan Shock Tower muttrarna nås i motorrummet. För de bakre chocker kan Shock Tower muttrarna nås från bålen eller luckan område. Ta bort alla åtta muttrar Shock Tower och jobba varje vår och chock montering fri från fordonet.
6

Omvänd förfarandet för avlägsnande mäldsuspensionen att installera coilover kit. Den coilover kit är en direkt ersättning av beståndet fjädring, därför verken kan monteras med hjälp av lager och muttrar. När alla fyra coilover församlingar är anslutna och säker, installera fordonets hjul och dra åt alla muttrarna för hand. Avlägsna domkraften från under chassit och försiktigt sänka bilen från golvet jack. Använd en hylsnyckel för att dra åt alla hjul muttrarna i ett korsvis.
7

Ta bilen till en professionell inriktning butik och få dem i linje med en professionell efter coilover installationen är klar. Ändra höjden Fordonets förändrar olika dynamik inriktning, såsom camber och vinklar tå. För att garantera säker och korrekt köregenskaperna, bör dessa anpassning dynamik föras tillbaka till tillverkarens specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87215.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.