Suspension Lift Vs. Body

Performance modifiering tar många former, från att extrahera extra ström från en motor för bättre acceleration att ersätta hela system för bättre hantering och bromsning. Off-road prestanda är en annorlunda jämfört med de flesta typer av att det är huvudsakligen inriktat mot tillförlitlighet och mångsidighet. Däremot kan några fordon rymma de däckdimensioner som önskas av moderna entusiaster, som är där lift kit kommer in Typer

kroppen lift kit använder distanser på kroppen-to-frame fästen för att flytta kroppen bort från ramen, ökar clearance mellan hjul-brunnar och däck. "Suspension Lifts" ta flera former, men termen används vanligen för att gälla för varje ändring som görs till någon avstängning eller drivkomponenten inom ramen för ökad däck utrymme.
Fjädring Spacer Hissar

Suspension Spacer Lift är den mest grundläggande typen av suspension lift, används främst på blad-fjädrar fjädrade fordon. Bladfjäder suspensioner använda en uppsättning av långa, tunna metallremsor fästa i båda ändar för att fästa axeln på fordonet. Axeln är fäst till mitten av dessa remsor med en uppsättning U-formade bultar som lindas runt axelrör. Genom att installera längre U-bultar och en spacer mellan axeln-röret och bladfjädern, kan man höja eller sänka fordonet av höjden av distansorganen.
Spring Lifts

Spring lift kit använder helt enkelt längre spiralfjädrar eller bladfjädrar med en större mängd nedåtriktad kurvatur för att få lift. Våren hissar är överlägsna spacer-hissar eftersom utöver att bara öka höjden, de ger bilen mer fjädringsväg, och de är mindre benägna att misslyckas under press.
Full Suspension Hissar

En fullständig suspension lift kit ersätter inte bara stötdämpare och fjädrar med längre enheter, det kommer också med längre fjädringsväg komponenter. Dessa komponenter kan inkludera, men är inte begränsade till, kontroll vapen, styrarmar, Pittman armar, barer gungning, Panhard Rods, och distansorganen att flytta vitala komponenter som styrning rack och fall överföring. Addera Vilket är Bästa?

För den som önskar lite mer (två inches eller mindre) godkännande att köra högväxt däck på gatan, kroppen hissar är ett acceptabelt sätt att göra det. Dock kommer dessa kit inte öka clearance ram marken, så måtta rekommenderas. För street och mild off-road bruk, många kombinerar en 1 till 2 tum kroppen lift med en 1 till 2 tum våren lyft för ett dynamiskt acceptabel och kostnadseffektiv kompromiss. Naturligtvis kommer en fullständig suspension lift kit levererar alltid det bästa resultatet dynamiskt, men kan kosta oöverkomliga för vissa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83443.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.