Hur man installerar ett Racing säkerhetssele i en Mazda Miata

Oavsett om du använder din Mazda Miata för aggressiv gata körning eller spår användning, är tillägget av en tävlings sele en givande uppgradering. Inte bara gör det bilen säkrare, men också håller dig stadigt på plats vid snabb kurvtagning. Kostnaden för en racing sele varierar från $ 60 till så mycket som $ 250 beroende på vilket märke du får. Observera att du behöver antingen en sele bar eller en störtbåge installerat för att montera over-the-axeln selar till. Saker du behöver
Racing Socket sele Mössor och spärrfunktion set
Borrmaskin
1/2-tums borr
Jack och jackstands
silikon
Visa mer Instruktioner
1

bort den yttre bult och spacer för beståndet säkerhetsbältet med en socket.
2

Skjut sele eyebolt genom bandet, stor tvättmaskin och fläns spacer som kom med sele. Installera sele eyebolt i hålet att beståndet bältet var bult till.
3

Upprepa dessa steg för bandet som ligger på den inre sidan av sätet för tidigare modeller. Bältet är bultad till tunneln på dessa modeller.
4

På senare Miatas, beståndet bälte bultar till sätet, så det finns inget hål för att fästa racing sele bulten. Borra ett ½-tums hål genom centrum tunneln för öglebulten att gå igenom. Se till att hålet borras tillräckligt långt tillbaka och låg nog att främre och bakre sätet resor inte begränsas. Upp bilen och placera
5

Jack det säkert på pallbockar.
6

Installera eyebolt genom hålet som borrades i tunneln, placera armeringen plattan genom öglebulten där det kommer ut under bilen. Täta hålet med silikon för att förhindra vatten från att komma in i kabinen.
7

Montera axeln selar på störtbåge eller sele bar som ligger bakom sätena. På vissa störtbågar och barer sele, kommer det att finnas flikar svetsade på för axeln staplarna. Bolt lyftöglorna och selar till baren med den medföljande hårdvaran.
8 p Om det inte finns några flikar installeras för selar, fast axeln selar till baren med tillverkarens instruktioner. Testa selar för att säkerställa att de är tätt mot din axel. Om de inte är tätt, efterdra dem.
9 p Om du installerar en sub-bälte (bältet som går mellan benen på en fem-punktsbälte) borra ett hål i brädan och installera öglebulten genom hålet med den medföljande fästplattan och mutter. Täta hålet med silikon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95076.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.