Auto Avfettaren Tricks

Automotive avfettningsmedel kan användas för att utföra en mängd olika uppgifter, men dess huvudsakliga användning är att ta bort fett och smuts från bildelar. Auto avfettningsmedel är vanligen tillverkad av en vatten-baserad formel. Det finns ett antal olika saker fordonsindustrin avfettningsmedel kan användas för annat ändamål än det ursprungliga, men det är viktigt att vidta vissa försiktighetsåtgärder när du använder avfettningsmedel för att undvika skador. Motortvätt

Besprutning fordonsindustrin avfettningsmedel på en motor innan du försöker rengöra den är ett bra sätt att få bort byggt upp smuts och fett. Dock måste du se till att hålla avfettningsmedlet off i bilens färg och bort från alla elektriska komponenter. Skrubber avfettningsmedel mot färg kan repa den. Du ska aldrig avsiktligt låta elektriska komponenter på motorn för att bli blöt, eftersom de kan skadas av fukt skapas av avfettningsmedel.
Cloth

Automotive avfettningsmedel kan vara används för att ta bort fettfläckar från tyg tyger, såsom kläder och fordon interiörer. Använda avfettningsmedel på duk kan ta bort fläckar orsakade av oljeutsläpp samt faktisk fett.
Avfetta First
p Om du använder fordonsindustrin avfettningsmedel som en del av ett hela fordonet beskriver processen, bör du använda avfettningsmedel först och sedan schampo och rengör bilen. Rengöring av bilen efter avfettning kommer att se både fett och eventuella rester av avfettningsmedel noggrant kommer att tvättas bort.
Tänk på miljön

Vid rengöring motorer eller fordon är avfettningsmedel tvättas på marken och kan döda gräs, förorena vattenkällor och vara skadligt för djur. Vissa avfettningsmedel innehåller starka kemikalier, men inte alla av dem gör. Naturliga avfettningsmedel sker från icke-kemiska produkter och utföra samma jobb som de hårdare produkter gör. För att hålla från att skada miljön, speciellt om du arbetar utanför och använda avfettningsmedel utomhus, bör du leta efter en miljövänlig avfettning produkt att minimera miljöpåverkan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96003.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.