Vilka är nackdelarna med lyfta lastbil?

Lyft en lastbil är ett populärt sätt att förbättra sin off-road prestanda och köregenskaper. I vissa fall är fordon också hävas för kosmetiska ändamål, som vissa människor föredrar monster truck-liknande utseende av en upplyft pickup eller SUV. Men det finns vissa nackdelar med att lyfta en pickup som bör noggrant övervägas innan du väljer en lift kit för din bil. Säkerhet

Lyft ett fordon höjer sin tyngdpunkt. Som ett resultat, ju högre din lastbil blir, desto mindre stabil den är på väg. Lyfts pickuper och stadsjeepar är mer benägna att rulla, både på och utanför asfalterade vägar. Lifted lastbilar upplever också en minskning i hantering, en förlust av makt och i de flesta fall, en minskning i bränsle körsträcka.
Garantier
p Om ditt fordon är fortfarande under garanti , kommer att lägga en eftermarknad lift kit nästan säkert tomrum som garanti. Hissar sätter extra belastning på nästan varje del av fordonet, inklusive motor, drivlina, drivaxlar, fjädring och axlar. Lifted fordon är mer benägna att uppleva mekaniska fel än fordon som inte har manipulerats.
Kostnad

lyfta en bil är dyrt. Lyft kit ensam kan kosta någonstans mellan flera hundra och flera tusen dollar, beroende på höjd, inklusive varumärke och komponenter. Förutom hissen kit själv, de flesta förare lägger också stora off-road däck och måste uppgradera flera mekaniska komponenter med starkare eftermarknaden delar för att kompensera för den extra påfrestning av hissen.
Lagligheten

De lagar som styr lyfts fordon varierar enligt stat. Men den högre en lastbil är, desto mer sannolikt att det kan ha att genomgå ytterligare modifieringar för att stanna Street Legal. Tappade stötfångare, lampor och taggar vanligen krävs på fordon som överskrider vissa höjder och många stater har begränsningar på höjden av däck pickup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96001.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.