Hästkrafter Förbättringar för en Dodge Ram 360

Dodge Ram 360, även kallad 5,9, har en 245-hästkrafter V-8 motor. Den 2010-modellen kallas 2500 och 3500 och har en fem års garanti. Det finns ett antal eftermarknaden makt förbättringar för Ram som kan öka hästkrafter, vridmoment och acceleration, såsom kompressorer, Power Modules kontroll, headers och dubbla avgasrör. Supercharger

En kompressor använder ström från motorn för att tvinga kall luft in i motorns tryckkammare. Kompressorer kan lägga en betydande makt öka till ett fordon, uppemot en 30 till 100 procent vinst. Kompressorer för Dodge Ram 360 är tillgängliga från Kenne Bell, Vortech, och Paxton och kosta flera tusen dollar.
Power Control Module

JET erbjuder en modul Power Control ( PCM) uppgradering för Ram som kan öka hästkrafter och vridmoment. De chip finjusterar motorn bränsle och luft i tanken att ge den maximala hästkrafter för det använda bränslet. Markerna är lätta att installera och avinstallera och finns för ca $ 250 och med 2010.
Headers

Headers gör att motorn lättare trycka ut avgaser gaser. Minska motståndet av avgaser på motorn ökar hästkrafter och vridmoment. JBA, Dynatech, Gibson, och farthållare alla erbjuder förbättrade rubriker för Ram 360. Under 2010 rubrikerna köra omkring $ 150 vardera och är ett av de billigaste sätten att öka en motors prestanda.
Dual Exhaust

Gilla headers, ett dubbelt avgassystem tillåter motorn utsläpp för att enkelt lämna motorn och därmed öka prestanda och hästkrafter. Så kallade "cat-back" system ökar acceleration och kraft samtidigt lägga ett aggressivt sound till motorn. Flera företag som Magnaflow, Gibson och banker erbjuda bättre avgassystem för Ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85195.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.