Hur man installerar ett Broms Controller för en 4Runner

Toyota 4Runner kan vara en midsize SUV, men dess förmåga att bogsera stora laster bakom den när den är utrustad med en fiberkabel paket, som inkluderar dragkrok och släp kabelstammen. Ett utmärkt komplement till paketet är en broms controller. Detta gör att du kan styra mängden bromstrycket bromsarna på släpet, vilket hjälper till med slitaget på din 4Runner. Saker du behöver
Trim borttagningsverktyg
Broms controller kit
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Drill
plåtskruv
buntband

Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr. Avlägsna sillplankan från insidan med hjälp av trim borttagningsverktyg, dra sedan kick panel bort av kroppen med hjälp av samma verktyg. Lokalisera 4Runner s elektrisk broms anslutning, vilket är en liten vit plugg belägen ovanför kick panel och bredvid den gula airbag ledningar.
2

Anslut selen från bromsen styrenheten till den elektriska bromsen anslutning med din händer. Leta bulten som håller fast det nedre vänstra hörnet av instrumentpanelen till kroppen av 4Runner. Ta bort skruven med 3/8-tums Ratchet och uttag. Fäst den vita ledningen med ringkabelsko på bulten, sedan tillbaka bulten på instrumentbrädan med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Hitta en lättillgänglig plats på instrumentbräda att montera bromsstyrningen. Montera fästet för bromsen styrenheten till instrumentbrädan med borrmaskin och självgängande skruvar. Anslut bromsen controller ledningsnätet i baksidan av broms kontrollenhet med händerna.
4

tillbaka kick panel och sillplankan med händerna. Knyt ihop alla lösa trådar från selen till undersidan av instrumentbrädan med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86894.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.