Hur man installerar ett Accelevision Antenn

Accelevision Boomerang antenner liknar de du skulle se på limousiner. De får sitt namn från sin likhet till en bumerang - monterad på en liten piedestal. Med hjälp av fabriken medföljande-koaxialkabel, montering och ansluter din Accelevision Boomerang antenn kräver användning av grundläggande handverktyg för att slutföra. Saker du behöver
Marker
Drill
Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Dra ut radion av instrumentbrädan. Denna process kommer att variera med varje fordon. En reparation guide, såsom Chiltons eller Haynes, hjälper dig att avgöra hur du tar bort din radio.
2

Center i gummiupphängningen packning för antennen på bagageluckan, och markera de två monteringshålen på basen på bagageluckan med en markör. Borra två hål i bagageluckan med en handborr.
3

Placera gummi-montering packningen på bagageluckan, placera antennen på toppen av gummitätningen och tråd montering bultarna till antennen från undersidan av bagageluckan. Dra åt dem på plats med en hylsa och spärrskaft.
4

Lokalisera ett område på baksidan av bålen där du kan mata koaxialkabeln in i kabinen på fordonet. Vanligtvis kommer du att hitta ett område i en av de nedre hörnen.
5

Mata koaxialkabeln under mattan i bilen. I de flesta fall måste du ta bort plattan dörren sylt som håller mattan ner och dra tillbaka mattan. Placera änden av koaxialkabeln genom baksidan av instrumentbrädan och ut genom hålet efter att ta bort radion.
6

Anslut koaxialkabeln till radioantenn porten på baksidan av radion, och sedan tillbaka radion tillbaka till instrumentbrädan.
7

Anslut den andra änden av koaxialkabeln till botten av antennen som ligger inne i stammen.
8

Tie koaxialkabeln till botten av bagageluckan inramning med buntband för att hålla den ur vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86632.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.