Hur man installerar en kall luftintag i en Mini Cooper R53

Den kalla luftintaget systemet tillåter din motor att andas mycket bättre. Luften systemet suger in kall, utanför luft i motorns luftintag. Detta ger en mer effektiv mix syre bränsle. I gengäld kommer motorn ger mer hästkrafter och vridmoment, öka prestandan på din bil. Detta är speciellt för turboladdade fordon, som Mini Cooper R53. Den kalla luften snabbar turbo upp, vilket gör det buffra upp mycket snabbare. Saker du behöver
R53 Kall luft intag systemet
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Mini och ta bort batteriet från motorn. Gör detta genom att helt enkelt losstagning den från motorrummet.
2

Demontera värmeskyddet av beståndet luft rutan genom att ta bort skruvarna vid basen av intaget systemet. Ta upp på intaget och filtret.
3

Använd en liten skruvmejsel för att ta bort de två pluggarna på intaget slangen. Tryck ihop flikarna för att frigöra pluggar.
4

bort bulten som håller nere airboxen. Ta bort de två klämmor som håller ner intaget slangen. Dra snorkel, fäst slangen ur R53. Dra resten av airboxen ur motorrummet.
5

Bolt på nya kalla fästen luftintag på spjällhuset med platt huvud bultar. Montera R53 datachip på väggen av fästet.
6

Fäst tvärstaget till fästet med skruvar och muttrar. Placera den nya luften rutan i motorrummet där stocken som tidigare fanns. Fäst den med skruvarna.
7

Återanslut kablarna datorchip som du kopplat bort i steg ett. För in fliken på kabeln i luften rutan bostäder för att säkra det.
8

Skjut koniska filtret över stålrör och fäst den med en slangklämma. Placera locket till luft rutan i den övre delen och dra åt skruvarna som radas upp för att säkra den.
9

Stäng huven och vrid på tändningen för att testa din nya kalla systemet luftintaget på din R53. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85202.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.