Hur anpassar jag en lurade ut bilen?

Det finns ett brett utbud av eftermarknaden modifieringar som kan göras för att anpassa din bil. När du går utöver normala stock uppgraderingar för att göra din bil mer estetiskt tilltalande eller ändra vissa aspekter för mer avancerade funktioner, är det ofta kallas "lura ut" din bil. Genom några enkla ändringar, kan du förvandla nästan utseendet och känslan på din bil. Instruktioner
1

Trick ut strålkastare och bakljus med tonade ljus omslag. De flesta strålkastare och bakljus omslag kan enkelt fästas över stock lampor och låses på plats. De kan också enkelt tas bort för rengöring. Svans och strålkastare täcker accentuera temat för din bil. Till exempel, om din bil är helt svart, kan du enkelt förbättra effekten genom att lägga tonade lampglas som stannar trogen färgschema.
2

Ändra fälgar. Även byte av fälgar att bättre matcha färgschemat i din bil kan vara dyr, det finns flera prisvärda metoder för att anpassa dina hjul utan att bryta banken. Många amerikanska muskel bil hjul kommit anpassade krom. Om dina fälgar är förkromad och du vill ha svart eller någon annan färg på kanten, kommer du behöva fila ner plåten och sprayfärg över det. En annan vanlig anpassning är att modifiera däck och fälgar så att de bakre hjulen är större än den främre, eller i fallet med en SUV, alla fyra av däcken är stora och aggressiva för off-road resor.
Sida 3

sänka fjädringen på din bil. Detta kommer att lägga till den sportiga utseendet på bilen. Det kommer också att sänka bilens tyngdpunkt (förbättra sin hantering kapacitet runt snäva hörn), vilket möjliggör en mer nivå och mjuk gång.
4

Lägg ett marken effekter kit. Online-sajter som R & R Racing och Andys Sport Auto har ett urval av marken effekter, gjort speciellt för de fordon som du väljer. Ground effekter ändringar innebär att lägga en frontspoilern eller en rammluft huv för att öka hästkrafter och ger ytterligare luftflöde till motorn. Ground effekter förbättrar även aerodynamiken av fordonet.
5

Installera tonade fönster jalusierna eller fönster skopor ovanpå fönstren tillbaka. Många sportbilar byggs lager med små trekantiga fönster på vänster och höger bakre sidorutor passagerare. När dessa fönster är täckta med fönster jalusierna eller skopor, interiörer från bilarna verkar bevakas från insidan, medan utsidorna ser mer aggressiv.
6

Installera en prestanda chip. En föreställning chip är en modifikation som kan installeras via instrumentpanelen för att koppla till bilens datorsystem. Det förstärker hästkrafter och vridmoment av fordonet och ökar accelerationen. När du har installerat en prestanda chip, kommer du att märka att bilen har bättre gasrespons och effektivare gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84549.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.