Hur du anpassar en Ford F-350

Ford Motor Company har producerat ett brett utbud av arbete lastbilar inklusive F150, F250 och F350. Dessa lastbilar har kommit väl till pass för många människor i byggbranschen på grund av sin hållbarhet och förmåga att bära stora laster. Om du är ägare av en Ford F350 finns det flera eftermarknaden objekt som du kan lägga på för att anpassa din lastbil och förbättra dess prestanda. Instruktioner
1

Lägg ett galler vakt till din Ford F350. Lägga till ett galler vakt till din Ford F350 kommer att skydda grillen, huven, stötfångaren och strålkastarna från skador under även mindre olyckor eller kollisioner. För att lägga till ett galler vakt till din Ford F350, köpa ett galler vakt från en lokal bildelar butik och följ installationsanvisningarna.
2

Lägg fotsteg till din Ford F350. Fotsteg gör att få in en F350 lättare, vilket är ofta användbart för personer med kortare resning. Om du vill lägga fotsteg till din Ford F350, köpa en uppsättning av fotsteg från en bildelar butik och följ sedan installationsanvisningarna.
3

Lägg ett sängöverkast till din Ford F350. Överkast kan skydda material du dragande i sängen av din lastbil och kan också skydda slemhinnan i sängen av lastbilen när du inte använder sängen. För att lägga till ett sängöverkast till din Ford F350, köpa ett överkast från en bildelar butik och följ sedan installationsanvisningarna.
4

Lägg berusande liners duty golv. Kraftiga Golvlinjer kommer att skydda insidan av din bil och är också lättare att rengöra än tyg liners. Om du vill lägga tunga liners till din Ford F350, köpa en uppsättning av tunga liners duty golv från en bildelar butik och sedan placera på golvet i din lastbil.
5

Lägg stänkskydd till din Ford F350 . Mud vakter blockerar lera från att komma in ditt hjulhus och få på dina däck. Detta kan bidra till att förbättra din hantering när du kör din lastbil. För att lägga stänkskydd till din Ford F350, köpa en uppsättning stänkskydd från en bildelar butik och följ sedan installationsanvisningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85598.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.