Hur du köper Heavy Ljuddämpare lastbil

Hitta lastbil halsdukar som är tunga nog för att tåla ett 4-hjuliga äventyr utan att hamna i skrothögen är inte lätt. Du måste se till att du väljer en av de många lastbilar ljuddämparna på marknaden som bäst passar dina behov. Så här köper tunga halsdukar lastbil så att ditt avgassystem varar mer än 10 sekunder i smutsen. Instruktioner
1

leta efter ett företag som specialiserat sig på tunga halsdukar lastbil. Försök United ljuddämpare eller Donaldson. Båda dessa företag är specialiserade på att göra halsdukar konstruerade för att tåla de faror ditt underrede.
2

Sök United ljuddämpare och Donaldson spec kataloger för att bestämma den bäst lämpade lastbil ljuddämparen för jobbet. Ta del av priserna och jämför spec ark så att du vet vad du får för dina pengar. Faktor fraktkostnader i priset och kontrollera returrätt innan du beställer.
3

Besluta om material som är bäst lämpad för din lastbil jobb. Du bör inte installera en premie rostfri ljuddämpare ditt arbete lastbil, speciellt om ditt jobb är på en byggarbetsplats. Aluminiserat stål är det mest populära alternativet för tunga halsdukar lastbil.
4

Gå anpassade om lastbilen programmet kräver det. Om du krossar bilar i Monster Truck Rally, som har en skräddarsydd, tunga ljuddämparen och specialdesignade galgar är ett måste.
5

Överväg installerar flex slangar. Detta ger längre livslängd till en tung ljuddämparen genom att hålla den ansluten till ditt avgassystem. Få tunga armbågar, kontakter, klämmor och reduceringar. Få en tung pipa tull skorsten eller slutröret också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82891.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.