Hur man lägger in en A /C Radera Remskiva på en 1994 Mustang GT

Luftkonditioneringen kompressor i din 1994 Mustang GT använder hästkrafter och lägger så mycket som 35 pounds på framsidan av bilen. En luftkonditioneringskompressor delete remskiva ersätter A /C kompressor och omplacerar P /S pump för att frigöra den kraft och bibehålla god bälte inriktning och bälte wrap på de återstående tillbehören. Denna prestanda uppgraderingen kommer att frigöra hästkrafter att kompressorn kräver för drift och göra en märkbar förbättring i bilens acceleration. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Wrench set
Skruvmejselsats
Servostyrning avdragare
Servostyrning remskiva installer
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från batteriet. Ta bort Serpentine belt, med hjälp av en 15 mm hylsa och spärrskaft placerad på spännaren bulten, som ligger ovanför vattnet remskiva. Lyft upp på spännaren, med hylsa och spärrskaft och glida av remmen från generatorn remskiva. Packa bältet från de kvarvarande rullarna och ta bort den från motorrummet.
2

Slip avdragaren servostyrning över åsen på framsidan av drivskivenav och skruva avdragare bulten tills den kommer i kontakt med mittaxel av servopumpen. Håll avdragaren stadigt med en skiftnyckel när du vrider avdragare bulten med en 15 mm nyckel. Vrid avdragare bult tills remskivan tvingas från pumpaxeln. Ta bort de tre 15 mm bultar som fäster servopumpen till pumpen och kompressorn fäste, och lägg pumpen åt sidan.
3

bort 10 mm bult slangpaket från baksidan av kompressor, med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Ta bort A /C kompressor bultar, med en 13 mm nyckel. Demontera A /C-kompressorn från motorutrymmet. Unbolt servostyrning pump /kompressor fästet från framsidan av motorn, med hjälp av en 13 mm hylsa och spärrskaft. Släng den gamla konsolen.
4

Installera den nya konsolen servostyrning på framsidan av motorn, med de ursprungliga bultarna. Skruva fast servopumpen till den nya konsolen. Den nya konsolen levereras med A /C eliminator kit kommer att montera servopumpen lägre i motorrummet. Sätt tillbaka strömmen remskiva servopump med en remskiva installeraren att tvinga remskivan på axeln.
5

Bolt den nya trissan enheten till toppen av den nya servopumpen fäste, med hjälp av de bultar som medföljer satsen och en 13 mm nyckel. Sätt tillbaka bältet. Anslut den negativa batterikabeln och starta motorn. Kontrollera remmen position på remskivorna för att vara säker på att bältet sitter platt på remskivorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87377.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.