Hur Re-upholster 1998 Pontiac Trans Am Seats

Den Pontiac Trans Am, först tillverkades 1967, utnyttjar skålade säten som påminner om sätets stil av klassiska bilar. I 1998 Trans Am, en del av den fjärde generationen, använder säten som liknar dem i det ursprungliga fordonet. Normalt är dessa säten använder läderklädsel säkra utfyllnad till en metallram. Däremot kan du ta bort skinn och ersätta det med tyget på ditt val, oavsett om det är bomull eller duk. Om du föredrar en enkel metod för att lägga stil på dina bilsäten, kan du köpa klädslar. Saker du behöver
Wrench
Saxar
New Marker tyg
eller tyg krita
Needle
Tråd
Visa fler instruktioner
1 < p> Lossa skruvarna som håller Pontiac Trans Am säte till ramen på bilen med hjälp av en skiftnyckel. Lyft stolen utanför bilen och placera den på golvet eller på en stadig arbetsbänk.
2

Skär sömmarna på ryggstödet med sax. Dessa sömmar är placerade på toppen och sidorna av sätet. Lay det främre partiet av tyg på en plan yta. Lägg den ryggpartiet på en annan plats på det golv eller arbetsbänk.
3

Bänd tyget av det nedre partiet av sitsen bort från sätet. Ställ den platt på arbetsbänken.
4

Lay varje platta bitar av gamla klädseln längs ark nytt tyg. Spåra konturerna av varje bit av gamla tyg med en markör eller med tyg krita. Traditionellt Pontiac Trans Am säten gjorda av skinn. Du kan dock använda vinyl eller ett tyg för att skapa nya sitsklädsel.
5

Skär ny sits från tyget.
6

Häll några droppar lim längs kanten av den övre delen av sätet. Placera den nya främre partiet av den övre delen av sätet på plats.
7

Placera den bakre delen av den övre delen av sätet på plats. Sy de två delarna av sitsen tillsammans med en nål och tråd.
8

Dra nytt tyg botten sits över botten av sätet. Om så önskas, applicera några droppar lim på den sida av tyget som berör sätet. Tryck här tyget mot sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86886.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.