DIY Hood Ornament

Du skulle kunna köra på vägen med en ängel eller en "Star Wars" karaktären som en huv prydnad. Du kan göra din egen huv prydnad för priset av en figur, ett magneter par och en liten bult med ett par brickor. Dessutom tar det mycket tid att göra. Kom bara ihåg att ta bort det när du lämnar din bil, eller någon annan kommer att göra allas dag. Saker du behöver
statyett som du väljer Sida 2 munk magneter, 11/2-inch ytterdiameter
Bolt, 5/16-by-2-inch Sida 2 brickor, 3/8- tums innerdiameter och 1-1/2-inch ytterdiameter
Super lim
Borr med 5/16-tums bit
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett figurin som du väljer. Du kan använda toppen av en trofé eller ett barns leksak. Välj något som du kommer att gilla men inget för stort. För magneten för att hålla den på plats, bör det inte vara mer än 5 inches tall. Också, ju högre den är, desto lättare det bör vara.
2

Placera en bricka på en av magneterna så att den täcker hålet av magneten, och hålet hos brickan är direkt i mitten. Placera den andra brickan på den andra magneten så att bulten kan gå igenom båda hålen samtidigt och hålla rakt upp. Addera 3

Placera bulten genom de båda brickorna för att säkerställa att de är rätt inriktade. Applicera en liten beläggning av superlim på sidan och runt omkretsen av båda brickor. Kontrollera att limmet berör både brickan och magneten. Låt limmet torka i ett par minuter.
4

Borra ett hål i botten av figurin med borr och 5/16-tums bit. Placera statyett på bulten när den är på magneten för att se till att det kommer att röra magneten. Avlägsna figurin från magneten.
5

Applicera superlim på bulten och in i hålet på statyett. Sätt figurin tillbaka på bulten tills den vidrör magnet. Holt att figurerna på plats tills limmet torkar.
6

Placera den andra magneten på undersidan av figurinens magneten. Detta kommer att låta magneten vila på huven utan bulten i vägen. Placera den nya huven prydnad på den i mitten av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84497.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.