Hur man handlar Supercharger Blower Kits

Kompressorer inte bara lägga mer hästkrafter till din bil, men också ge bättre bränsleekonomi och låta din motor att köra bättre i alla avseenden. Kompressor blowers är en forcerad luft induktion som kan installeras på de flesta alla fordon, inklusive street, racing och marina fordon. Instruktioner
1

Skriv ner all relevant information om ditt fordon, inklusive märke, modell, år, motorstorlek och motortyp. Det är också viktigt att lista någon annan eftermarknaden delar du har lagt till.
2

Bestäm vilken kompressor fläkt du söker efter. Bortsett från att vara tillgängliga efter motortyp och storlek, kan du välja kompressor blower kit baserat på applikation. Välj ett kit för gata, show, dragracing eller marina applikationer. Detta är ett viktigt beslut att fatta, eftersom vissa satser inte kan vara lagliga gatan för daglig körning.
3

Titta noga på företag som erbjuder kompressor blower kit, som Supercharger USA, för ytterligare garantier och fördelar som de erbjuder. Kompressor USA erbjuder inte bara ett tre års garanti, men de har också in-house fläkt reparation. Detta kan spara dig pengar och tid om din fläkt någonsin behöver repareras.
4

Kontakta din lokala Biltema eller Custom Shop för information om speciella beställer kompressor blower kit. Fråga om garantier, fraktkostnad och installationskostnader. Skriv all denna information nedåt, så att du kan jämföra den mot annan information som du har samlat för att hitta det bästa priset och fördelar för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82892.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.