Hur man installerar Bulldog

The Bulldog pluggen är en elektrisk domkraft som kan installeras på framsidan tungan av ett fritidsfordon eller släpvagn. Detta gör att du kan höja den främre delen av vagnen för att koppla den till ett dragfordon. Den genomsnittlige användaren kan utföra denna installation med handverktyg. Saker du behöver
Bulldog elektriska jack kit
hydraulisk domkraft och pallbockar
Hylsnyckelsats med spärrnyckel och förlängningar
Visa fler instruktioner
1

Park ditt trailer på plan mark. Använd en hydraulisk domkraft för att placera den främre änden av vagnen på pallbockar, släppa all spänning på fabriken manuella jack.
2

bort eventuella tillbehör som är längst fram i vagnen nära eller på Fabriken manuell jack, såsom ett batteri låda.
3

unbolt fabriken manuella uttaget från trailern tungan. Typiskt tre stora bultar säkra manuella jack, ta bort dem, dra sedan fabriken uttaget direkt upp och ta bort den. Spara fästbultar och muttrar. Sätt Bulldog vägguttag
4

till fabriken uttaget platsen. Rada upp bulthålen och använda fabriken monteringsverktyg att installera vägguttag. Sätt tillbaka batteriet eller något tillbehör som installerades på fabriken jack.
5

Kör kraftledning till en strömkälla. Vanligtvis på en RV kommer detta att vara den viktigaste batteriet monterat i fronten på släpet, eftersom det sitter bara en fot eller två från vägguttag. Anslut den röda kraftledning till den röda /positiva polen på batteriet. Kör den svarta /negativa kabeln till jord plats, vilket antingen kommer att vara den aktuella marken för batteriet eller helt i metall bult som är ansluten till metallkroppen för fordonet (såsom en metall-bult håller ner lådan metallbehållaren) .
6

Skjut jack fot i botten av pluggen, och infoga en nål för att låsa jack foten. Testa eluttaget operationen, sedan ställa domkraften och ta bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87374.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.