Hur man installerar en Satellite Radio i en Toyota Highlander

Uppgradera till en satellit radio i din Toyota Highlander kan hamna kostar en bra summa pengar. Du kan minska den ekonomiska träffen genom att installera radion på egen hand. Använd din egen arbetskraft för att installera enheten kommer att spara några pengar du annars skulle ha använts vid installationen, och kommer också att hindra dig från att slösa gas som går till och från installationsprogrammet butik. Installationen är en enkel process som bör ta mindre än en timme. Saker du behöver
satellit radiomottagare
Satellitantennkabel
elektrisk eller silvertejp
Trappstege
Anslutningskabel
Visa fler instruktioner
1 < p> Gå till främre kabinen för din Toyota Highlander. Du kommer att behöva hitta en lämplig plats att installera satellit radiomottagare. Varje område som är fullt tillgänglig av antingen föraren eller passageraren är bra. Du kan antingen ställa enheten på din bil instrumentbrädan eller vindrutan. Om du installerar mottagaren på din vindruta se till att du inte blockerar förarsidan vision.
2

Använd din steg stege för att komma upp på taket av din Toyota Highlander. Sök på fordonets tak för att hitta en plats för att installera antenn för satellit radiosystem. De enda kraven för placering är en plan yta och att platsen vara vänd mot himlen. Det kommer att finnas en dyna på botten av antennen med ett lock. Dra bort den här luckan för att avslöja ett lim som du måste använda för att ansluta enheten till taket på din Toyota Highlander.
3

Ta din anslutningskabeln och anslut den till baksidan av satelliten mottagare. Dra i snöret upp mot taket och använd tejp för att ansluta den till taket. Flytta sladden längs taket medan tejpa på plats mot baksidan av fordonet. Skjut kabeln genom gjutning i ryggen rätt passagerardörren och upp till taket på bilen. Anslut kabeln till antennen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86019.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.