DIY Truck Tonneau Cover

Lastbil tonneau täcker hålla väder och tjuvar ut på baksidan av din pickup säng. De ger också något bättre gas körsträcka på grund av förbättrad aerodynamik. Tyvärr tonneau omfattar är relativt dyra och kan inte tillhandahålla de funktioner du vill ha. Lyckligtvis kan du bygga din egen insynsskydd av metallplåt eller diamant plätering. Skär Sheet Metal


Skär plåten eller diamant plätering för att passa i sängen av lastbilen. Den insynsskydd kommer att utformas för att sitta på kanterna av bedrails av flaket. Mät avståndet från insidan av en bedrail till den motsatta bedrail och sedan mäta längden på flaket, från den främre bedrail till bakluckan när den är stängd. Använd en slipmaskin, eller ha den butik där du köpt folien skärs plåten till lämpliga dimensioner.
Fäst vinkeljärnstesten och Lås

Fäst vinkeljärn och lås för att kanterna av plåten. Bolt en bit av en tum vinkeljärn till kanterna av den plåt som kommer att ansluta till de bedrails. Detta ger en plats för att fästa låsen. Borra två jämnt fördelade hål längs båda sidor av plåten och montera en låda lås från den lokala järnaffären i varje hål. Placera låset så att när den är i låst läge, glider fliken under kanten av bedrails och håller locket på plats.
Installera Cover

Montera locket när du har alla låsen monterade. Skjut plåtbit på plats längs bedrails inuti flaket, att se till att locket anligger mot framsidan av sängen. Stäng bakluckan och låsa den, sedan använda nyckeln som föreskrivs för de fyra låda går att låsa alla sidorna till bedrails. Din locket är nu installerad. För att ta bort det, måste det helt enkelt att vara upplåst. Eller du kan öppna trucken bakluckan att glida last i slutna sängen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83640.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.